Webáruházunkban 15 000 Ft feletti vásárlásokat ingyenesen kiszállítjuk. Műszempilla, masszázsolaj, kéz és lábápolók, gyanták nagy választékban!

Kérdése van? Hívjon minket! +3670/904-2301

Cikkek, blog, érdekességek

Mi a titka a puha, bársonyos bőrnek és a tökéletes lelki egyensúlynak?

5 legjobb masszázs technika. A masszázs technikák milyen pozitív hatással lehetnek a testre?

A kendermag masszázsolajnak több hasznos tulajdonsága van. Van hatással az immunrendszerre?

Nem vagy biztos abban, hogy milyen szempillát válassz? Ebben a cikkben adunk néhány ötletet a megfelelő műszempilla kiválasztására. Kaphatsz egy rövid betekintést a műszempilla építés apróbb fortélyaiba, ezzel is megkönnyítve a saját, vagy éppen a vendégeid szempilláinak elkészítését. Hogyan helyezd fel precízen és optimálisan a szálakat úgy, hogy természetes hatást keltsenek, még a szakavatott szemek számára is. Érdekel a szempilla építés? Nézd meg a meghirdetett műszempilla tanfolyamokat.

Miért van szükség a műszempilla leoldóra? A leoldó szinte minden műszempillát viselőnek és szempilla építő szakembernek az alap felszerelései közé tartozik, ugyanis sosem lehet tudni mikor lehet rá szüksége. Első sorban akkor vesszük igénybe, ha el szeretnénk távolítani a teljes műszempillát. Fontos tudni, hogy csakis teljes műszempilla eltávolításkor használjuk a leoldót, szempilla építés közben soha. Érdekel a szempilla építés? Nézd meg a meghirdetett műszempilla tanfolyamokat.