Webáruházunkban 15 000 Ft feletti vásárlásokat a GLS Futárszolgálat ingyenesen kiszállítja. Műszempilla, masszázsolaj, kéz és lábápolók, gyanták nagy választékban!

Kérdése van? Hívjon minket! +3670/904-2301

Cikkek, blog, érdekességek

Masszázs télen? Miért ne. Milyen technikákat és olajokat alkalmazz a hideg időkben.

Masszázs télen? Miért ne. Milyen technikákat és olajokat alkalmazz a hideg időkben.

A hideg téli hónapokban a masszázs nemcsak testi, de lelki felfrissülést is hozhat. A megfelelő olajok és technikák alkalmazásával a masszázs különleges élményt nyújthat a hideg napokon. Két kiváló választás a narancs-fahéj és mézeskalács illatú olajok, amelyek kényeztetik a szervezetet és hozzájárulnak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Narancs-Fahéj Illatú Olaj:

 

Felmelegítés és Relaxáció: A narancs és fahéj kombinációja kellemesen melegítő hatással bír, ideális a hideg téli napokon. A narancs frissességet, a fahéj pedig melegséget kölcsönöz a masszázsnak.

Frissítő és Feszültségoldó: A narancs illata frissítő és élénkítő lehet, miközben a fahéj enyhe fűszerességet ad, segítve a feszültségoldást és az ellazulást.

Mézeskalács Illatú Olaj:

 

Ünnepi Hangulat: A mézeskalács illatú olajok a karácsonyi időszak meghittségét idézik. A fűszeres, édes illatok segíthetnek ünnepi hangulatot teremteni.

Nyugtató és Édes: A méz és fűszerek kombinációja nyugtató hatású lehet, miközben az édes illatok segíthetnek a relaxációban és a stressz csökkentésében.

Masszázs Technikák Téli Hónapokra:

Meleg Kövek Masszázs: A meleg kövek masszázsával tovább fokozható a test melegítése. A köveket az izmokra helyezve segíthetünk az izomfeszültség enyhítésében és a test mélyebb ellazításában.

Lomi Lomi Masszázs: Ezt a hawaii eredetű masszázs technikát folyékony, lágy mozdulatok jellemezik. A kényeztető mozdulatok és a hő élménye kiválóan passzol a téli időszakhoz.

Aromaterápiás Masszázs: Az aromaterápiás masszázs során az illóolajokat a bőrbe masszírozzuk. Az illatok és a masszázs együttesen segíthetnek a relaxációban és az érzéki élményekben.

A hideg téli hónapokban a masszázs különleges módja lehet az ellazulásnak és a test-lélek harmóniának. Az aromaterápiás élmény a narancs-fahéj és mézeskalács illatú olajokkal, valamint a különböző masszázs technikákkal együtt igazi ünnepi kényeztetést nyújthat a hideg napokon. Engedd, hogy a masszázs melegítse testedet és lelkedet a téli hónapokban is!