Webáruházunkban 15 000 Ft feletti vásárlásokat a GLS Futárszolgálat ingyenesen kiszállítja. Műszempilla, masszázsolaj, kéz és lábápolók, gyanták nagy választékban!

Kérdése van? Hívjon minket! +3670/904-2301

Cikkek, blog, érdekességek
2020.02.26 10:52

Hogyan használjam a műszempilla oldószert?

Hogyan használjam a műszempilla oldószert?

Miért van szükség a műszempilla leoldóra? A leoldó szinte minden műszempillát viselőnek és szempilla építő szakembernek az alap felszerelései közé tartozik, ugyanis sosem lehet tudni mikor lehet rá szüksége. Első sorban akkor vesszük igénybe, ha el szeretnénk távolítani a teljes műszempillát. Fontos tudni, hogy csakis teljes műszempilla eltávolításkor használjuk a leoldót, szempilla építés közben soha. Érdekel a szempilla építés? Nézd meg a meghirdetett műszempilla tanfolyamokat.

Szempilla leoldó zselé

Szempilla leoldó zselé

- Professzionális
- Műszempilla ragasztó eltávolító
- Leoldó zselé
- 15ml kiszerelés

 

 

 

Hogyan használjam a műszempilla oldószert?

Hogyan használjuk a műszempilla leoldót? A szempilla leoldó folyadék zselés állagú, melyet közvetlenül az illesztésekre teszünk fel, az applikátor pálcika segítségével. Körülbelül 3-5 percig hagyjuk hatni, ezt követően a műszempilla szépen szálanként eltávolítható anélkül, hogy a saját szempillaállomány sérülne. A végén pedig bő vízzel kiöblítjük a szemet.

Miért jó a szempilla leoldó használata? Maga a műszempilla oldószer és a műszempilla leoldás folyamata nagyon egyszerű, gyors és nem okoz kárt az eredeti szempillaállományban. Valamint rövid idő alatt kivitelezhető a műszempilla eltávolítása (Kb. 10-15 perc) .

Mire kell figyelni a leoldó használatakor? Nem kell feszegetni, tépkedni, vágni, egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, illetve így a saját szempilla sem fog sérülni. Egy dologra kell nagyon odafigyelni, hogy a zselé állagú oldószernek van egy kis maró hatása, ami véletlenül bele kerülhet a szembe, ezért kell feltétlenül fekve és csukott szemen oldani. Ezt követően lehet bő vízzel kimosni.

Miért fontos a műszempilla leoldó? Fontos megjegyezni, hogy kizárólag akkor használjuk az oldószert, ha a teljes műszempillát szeretnénk leoldani. Töltéskor sosem alkalmazunk oldószert, a lenőtt szálakat csipesz segítségével távolítjuk el a természetes szálakról. Azonban mégis elengedhetetlen, hogy egy szempillás tartson magánál minden esetben műszempilla leoldására használható oldószert, ugyanis sosem lehet tudni, hogy mikor és melyik vendég szeménél okoz allergiás reakciót a ragasztó, olyankor a szempillák azonnali oldására van szükség, különben nem szűnik meg az allergia.

Hogyan tudom teljesen és tökéletesen megtisztítani a pilláimat? Akár minden nap tudod használni a kifejezetten Műszempilla és természetes szempilla tisztítására kifejlesztett Műszempilla Samponunkat. Szempilla Sampon ecsetre tegyél egy kis mennyiséget a samponból, oszlasd el egyenletesen a szempillákon és óvatos, körkörös mozdulatokkal. Végül tiszta vízzel öblítsd le pilláidat, amennyiszer szükséges.

Leszedhetem leoldó nélkül is? Ahhoz, hogy a saját pilláid ne töredezzenek, ne dörzsöld a szemedet, és soha, de soha ne tépkedd ki a pillákat! Ha meguntad a műszempillát vagy pihentetnéd a sajátjaidat, nehogy kitépd az épített szálakat, oldasd le a szempillásoddal, ugyan is pár perc alatt megvan, és épségben megmaradnak a természetes pilláid.


  • Tartósabbá teszi a műszempillákat
  • Természetes összetevőket tartalmaz
  • Illatanyag és mesterséges színezék mentes
  • SLS mentes
  • Nem bontja meg a ragasztó szerkezetét

Részletek, vásárlás >>