Webáruházunkban 15 000 Ft feletti vásárlásokat a GLS Futárszolgálat ingyenesen kiszállítja. Műszempilla, masszázsolaj, kéz és lábápolók, gyanták nagy választékban!

Kérdése van? Hívjon minket! +3670/904-2301

Cikkek, blog, érdekességek

Hogyan válasszam ki a megfelelő műszempillát?

Hogyan válasszam ki a megfelelő műszempillát?

Nem vagy biztos abban, hogy milyen szempillát válassz? Ebben a cikkben adunk néhány ötletet a megfelelő műszempilla kiválasztására. Kaphatsz egy rövid betekintést a műszempilla építés apróbb fortélyaiba, ezzel is megkönnyítve a saját, vagy éppen a vendégeid szempilláinak elkészítését. Hogyan helyezd fel precízen és optimálisan a szálakat úgy, hogy természetes hatást keltsenek, még a szakavatott szemek számára is. Érdekel a szempilla építés? Nézd meg a meghirdetett műszempilla tanfolyamokat.

Hogyan válasszam ki a megfelelő műszempillát?

Miért kell különböző szempilla méreteket használni? A saját szempilláktól függően kb. 3-4 mérettel építjük fel a műszempillákat, hiszen a saját pilláink sem azonos méretűek. A belső szemzugnál lévő pici szálak, sokkal kevésbé, terhelhetőek, egészen biztosan nem tartják meg ugyanazt a hosszúságot, mint a szemünk közepénél levő erősebb pillaszálaink. Ha viszont ezeket a kis szálakat kihagyjátok, akkor nem lesz szép, teljes a végeredmény.

Milyen a precízen elkészített szempillaépítés? Sokan nem használják ki a vendég összes építhető pilláját. Összesen kb. 100-150 szál szempillát lehet applikálni, természetesen függ a saját pillaállomány sűrűségétől is. Inkább tartson tovább az építés, de legyen pontos és precíz. Akkor vendégünk is szeretni fogja, elégedett lesz a munkával.

Hogyan kell felilleszteni a műszempillát? A szemhéjra merőlegesen próbáljuk meg a műszálat odailleszteni, akkor is, ha kicsit kuszán állnak a vendég saját pillái.1 szál természetes szempillára 1 szál műszempilla kerül fel. Akkor ajánlott ha hosszabb íveltebb szempillákat szeretnénk. A helyes pozicionálást sok-sok gyakorlás árán fogjátok tudni elsajátítani, de az első szettek építésétől törekedjetek a 90 fok elérésére.

Mitől lesz tartósabb a műszempilla? A műszempilla minél nagyobb felületen fekszik a saját pillánkon annál tartósabb lesz. Vannak különböző építési technikák is, ezt mindenkinek a szeméhez ,illetve a kérésének megfelelően együtt a szempillásával alakítják ki.

Miért fontos a szempilla vastagsága? Nemcsak a hosszban de a pilla vastagságban is vannak eltérések, ami szintén választható. Egy vékonyabb pilla természetesebb hatást kelt , míg egy a saját szálnál vastagabb pilla viselése több ember tekintetét oda vonzza . Mindig az adott vendég szemformájának kiemelése a cél.


Szempilla szett

Prémium szempilla szett

- Professzionális szett
- Kezdőknek és haladóknak
- Otthoni használatra is
- Komplett szett

Részletek, vásárlás >>